Smag på Kongeåen


 


 

Smag på Kongeåen

Alt optaget

Fredag den 14. august 2020 klokken 16.30


 

Alle samles på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres velkomstdrinks og snacks

Kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres


 

Klokken 17.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter

og fortællinger ved de lokale producenter


Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen

Terrine af kylling, kantareller og persille med syltede majs


Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding

Piroger med geder og urter, hertil pesto og bagt tomat


Sønderskov Mølle Minigris ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup

Spareribs af minigris med spidskålssalat


Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen

Honningrøget kyllingebryst med honningsyltede blommer og salat


Kl. 20.00

Buffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen


Stegt Kongeå Kylling på bagte sommergrønsager med krydderurter

Kongeaa Ged stegt i enghø med sky, rosmarinkartofler og marineret spidskål

Skinke af Sønderskov Mølle minigris med salviesky, bagte rødbeder og løg

2 salater


Kongeaa Honning-hasselnøddekage med honningsyltede blåbær

Kongeaa Honningis trukket med hindbærsorbet og hindbær i Kongeaa honning


Til buffeten serveres hvidvin, rødvin, øl og sodavand


Kr. 495,- inklusive drikkevarer

Børn kr. 10 x alder


 

Bestil pladser i Herregårdskælderen


 

 

 

 

 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.