Nytårsmenu 2020

 

 

Nytårsmenu 2020 


3 små forretter af Sydvestjyske Smagsoplevelser

Hesterejer med dildmayonnaise

Røget Fanølaks med rogn og syrnet fløde

Varde Ådals skinke med karsemayonnaise og syltet selleri

Sprøde brød af Forum mel


Nytårstorsk 2020

Torsk bagt i papir med grønkål, syltede svampe og mild peberrodscreme


Oksemørbrad og langtidsstegt oksecuvette

kraftig sky, rødvinssyltede løg, persillevariation, Dover spirer og timiankartofler


4 desserter af chokolade og syltede hindbær

(anrettet klar til servering)

Chokoladekage med vaniljecreme

Hvid chokoladeis med hindbærsorbet

Flødechokoladeganache med cognacsyltede hindbær

Chokoladepanacota med cognacskum


2 slags brød og Jernved smør


Alt er forberedt, første ret og desserten serveres kolde og er anrettet,

Anden ret og hovedret tilberedes/varmes i ovnen før anretning.

Kun saucen til hovedretten skal varmes i gryde


Kr. 450,-


Afhentes 31-12 mellem kl.11.00 og 13.00 i Herregårdskælderen


Restaurant Herregårdskælderen

Tlf. 75 38 38 45

Mail. preben@sonderskov.dk

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.