Aftenmenu


 

MENU 2020

 

Letrøget kulmule

ribs, sommersalat, drænet kærnemælk og kørvel

           2017 Pinot Blanc, F. E. Trimbach, Ribeauville Alsace, Frankrig  


                               

Muslinger

squash, tomater, løg og havens krydderurter

2016 Poggiotondo Bianco ), Toscana   Italien



Stegt rødtunge

spidskål, dild og citron

2018 Chablis Le Classique, Pascal Bouchard Frankrig



Blomkålssuppe

persille, marineret blomkål og brøndkarse

2016 Butterfield Station Chardonnay, Californien Sonoma



Kongeå kylling

majs, blommer og spinat

2017 Bila Haut, Cotes du Roussillon Village



Kalvemørbrad og kalvebryst

sky, kantareller og stegt hjertesalat

2015 Muga Reserva Bodegas Muga Rioja Spanien 



Jernved brie og hasselnødder

flager af Jernved svenbo i Kongeå honing og citrontimian

Enrique Mendoza Moscatel de la Marina alicante Spanien



5 små desserter af hindbær

Hindbærtærte

Hvid chokolade og hindbær i sprødt

Vaniljeis med hindbærsorbet

Hindbærgele med mandler og creme

Hindbær og melon med mynteskum

2014 Maury, Mas Lavail, Roussillon, Frankrig




3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

Børn under 12 år 1/2 pris.

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.