Menu 2024
Terrine af jordskokker, spinat og bøgehatte
marinerede rødbeder og spæde skud
2022 Grüner Veltliner Gärtling-wiengut, Nigl, kamptal, Østrig
Persillesuppe
hesterejer, persillerod og syrnet fløde
2022 La Galope, Chardonnay, Cotes de Gascogne
Hvide asparges i fleuron
sauce hollandaise og havesyre
2021 Cuvee Trimbach, Alsace
Stegt kuller
sauce beurre rouge og agurker i kapers-kørvelmarinade
2021 Chianti Colli Senesi, Tenute Silvio Nardi, Toscana
Kongeå kylling
estragonsauce, tomater, hjertesalat og rødløg
2018 Vinsobres, Famille Perrin, Cotes du Rhône
Mørbrad og bov af kødkvæg
sky, hvidkål, løgskud, østershatte og ærteskud
2016 Cantina Menegotti, Geodoro Rosso Veronese, Veneto
Jernved Sort Ploug
ristede hasselnødder og havens spæde krydderurter
Hærvejs Urtemjød, Tarp Bryghus
5 små desserter af rabarber
Rabarber-marcipankage med vaniljecreme
Panacota med hvidvinssyltede rabarber
Vaniljeis med rabarbersorbet
Rabarbergele med mandelskum
Creme brulée med bagt rabarber
2017 Semilion, Bodega Mendel,Mendoza Agentina
2 retter kr. 375, - 2 vine kr. 230, -
3 retter kr. 465, - 3 vine kr. 315, -
4 retter kr. 555. - 4 vine kr. 400. -
5 retter kr. 645, - 5 vine kr. 485. -
6 retter kr. 735, - 6 vine kr. 570, -
7 retter kr. 825, - 7 vine kr. 655. -
8 retter kr. 915, - 8 vine kr. 740, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 375.-