Nytårsmenu 2018

 

 

Nytårsmenu 2018


 

3 små forretter

(anrettet klar til servering)

 

Jomfruhummer på selleripure med kørvel

Røget sandart med agurker og ærteskud

Slethvarfilet med syltede bøgehatte og karsemayonnaise


 

Nytårstorsk 2018 

Torsk bagt i papir med spidskål, syltet rødløg, sennepscreme og dild


 

Kalvemørbrad og langtidsstegt krydderurtegratineret kalvespidsbryst

med sennepskornsauce, stegt hjertesalat og vintergrønsager vinaigrette,

samt kartofler bagt i lag med løg


 

4 desserter af nougat, hasselnødder og hindbær

 (anrettet klar til servering) 


 

Hasselnøddenougatkage med hindbærpure

Hasselnøddeis med nougatflager

Nougatganache med cognacsyltede hindbær

Hindbærgele med hasselnøddeskum


 

 

2 slags brød og Jernved smør


 

Alt er forberedt, første ret og desserten serveres kolde og er anrettet,

anden ret og hovedret tilberedes/varmes i ovnen før anretning.

Kun saucen til hovedretten skal varmes i gryde

 

Kr. 425,-

Af

Afhentes 31-12 mellem kl.11.00 og 13.00 i Herregårdskælderen

Restaurant Herregårdskælderen

Tlf. 75 38 38 45

Mail. preben@sonderskov.dk

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.