Julebuffet 2017


 


 

Julebuffet 2017

Minimum 25 personer 

Røget laks, marineret julesalat med havtorn og syrnet fløde

Marineret torsk med Vadehavsrejer, æbler, salat og kørvelcreme

Stegt slethvar med selleri, syltede svampe og dild

Røget andebryst på hasselnøddemarinerede rødbeder med brøndkarse

And, æbler og timian i terrine med syltet rødkål og tranebær

Kalveryg med timiansauce og kartofler bagt i lag

 Steg af hjort med vildtsky, persillerødder og bagte rødløg

Grønkålssalat med pærer, syltede løg og solsikkekerner

Romainesalat med ølandsperler, syltet græskar og græskarkerner

Ostebord med syltet og sprødt

 Chokolade-æblekage med vaniljecreme

Hvid chokolade-kirsebær is

Æble-mandeltrifli

Kirsebær i egen saft med chokoladeganache


 

 Kr. 395,-

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.