Aftenmenu

 

MENU 2018  


 

Kuller på porre med syrlig rødbedesauce og blomsterkarse

2016 Badenhorst Secateurs Chenin Blanc, Sydafrika


 

Stegt slethvar med peberrodssauce, grønkål og græskarpure

2016 Poggiotondo Bianco, Toscana Italien


 

Grillet selleri med syltede majs, palmekål og brøndkarse

2016 Brampton Rosé, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika


 

Kongeåkylling og tragtkantareller i fleuron

med sauce blanquette og havens krydderurter

2016 Syrah-Viognier, Nicolas Perrin, Rhône, Frankrig


 

 Sønderskov Mølle lammefilet, rosmarinsky,

stegt romainesalat og bagte tomater

2015 Romanico La Monj Toro, Spanien


 

Oksemørbrad og braiseret oksebov med kraftig sky, jordskokkepure, spidskål og rørhatte

2016 Cannonball Sonoma, Californien, USA

Cabernet Sauvignon


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2015 La Galope Gros Manseng, Gascogne Doux, Frankrig


 

5 små desserter af æbler og hasselnødder

Hasselnøddekage med vaniljecreme

Æbleskum med sprød hasselnøddeflage

Hasselnøddeis med syltet æble

Æblegele med hasselnøddeskum

Trifli af estragonsyltede æbler og hasselnødder

2014 Maury, Mas Lavail, Roussillon, Frankrig


  

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.