Aftenmenu


 

MENU 2019  


 

Rimmet torsk og hesterejer

med agurker, syrnet fløde og dild

2017 Casale del Giglio. Bellone, Lazio, Italien


 

Havkat, hvide asparges og kørvel

2017 Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Neuland, Østrig


 

Stegt helleflynder på spinat

med bagte tomater og timiansauce

2015 Riesling Trimbach, Ribeauville, Alsace Frankrig


 

Pocheret æg på porre

med sennepscreme og sprød krydderurtebrød

2017 Sierra Cantabria Rosado, Rioja, Spanien
 
 

 Langtidsstegt Varde Ådal lammebov

med variation af løg og persille

2016 Pinot Noir, Faiveley, Bourgogne, Frankrig
 
 

Kalvemørbrad og braiseret kalvebov, kraftig sky,

 jordskokkeflan, østershatte og brøndkarse

2016 Cabernet Sauvignon, Cannonball, Californien, U. S. A.
 
 

7 danske oste med sødt og sprødt

2016 Tokaji Late Harvest, Bodegas Oremus, Ungarn 


 

5 små desserter af rabarber

Hvid chokoladekage med bagte rabarber

Rabarberskum i sprøde mandelkager

Vaniljeis med rabarbersorbet

Hvid chokoladeganache med rabarber og mynte

Vaniljebudding med hvidvinssyltede rabarber

Rasteau ”Dore” Vin Doux Naturel, Rhône, Frankrig

 

 


 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

Børn under 12 år 1/2 pris.

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.