Aftenmenu

 

MENU 2018 

 

Stegt havkat med citronfløde,

estragonmarineret blomkål og sommersalat

2016 Quincy Cuvée Voluptas, Domaine Roux, Loire, Frankrig


 

Stegt slethvar med aspargesvariation og persille

2015 Cuvée Trimbach F.E. Trimbach Alsace, Frankrig


 

Ølandsperler med østershatte, nye løg og krydderurtebrød 

2016 Badenhorst Secateurs Chenin Blanc, Sydafrika


 

Blåbjergkanin med spinat, bagte tomater og basilikum

          2016 Brampton Rosé, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika


 

Kalvespidsbryst med ærter og ærteskud

2015 Onix Classic, Priorat, Gratallops, Spanien


 

Steg af rådyr med vildtsky, bagt rabarber og spidskål

                     2015 Emotion de Terroirs, Vincent Girardin Bourgogn Frankrig                    

 
 

7 danske oste med sødt og sprødt

2012 LBV Port, Fonseca Guimaraens, Oporto, Portugal 


 

5 små desserter af jordbær og vanilje

Jordbærtærte

Hvid chokoladeganache med jordbær

Vaniljeis med jordbærsorbet

Panacota med marinerede jordbær

Glaserede jordbær

Château Moulin Caresse, Haut-Montravel Mouelleux, Bordeaux, Frankrig

 
 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.