Julemenu 2017

 

Julemenu 2017

Fra 15. November 

Alle fredage og lørdage, andre dag kun mod forudbestilling  

Fra 17.30 til 19.15 buffet med små julesmagsoplevelser

Salat med Vadehavsrejer, agurker og dildcreme

Røget laks, marineret julesalat med havtorn og syrnet fløde

Marineret torsk med æbler og syltet rødløg

Askovskinke, syltet græskar og hvidkålssalat

Røget andebryst på hasselnøddemarinerede beder med brøndkarse

And, æbler og timian i terrine med syltet rødkål og tranebær


 

Prosecco Extra Dry Bianca Vigna, Veneto Italien  


 

Kl. 19.15 serveres ved bordet


 

Stegt slethvar på selleri med varmsyltede svampe og dild


 2016 Mas de Tannes Chardonnay-Grenache Barrel Ferment, Frankrig


 

 Kl. 20.00 serveres ved bordet


 

 Steg af hjort med vildtsky, persillevariation og bagte rødløg


 2013 Amarone della Valpolicella, Villa La Vendri, , Italien


 

Kl. 21.00


 

Ostebord med syltet og sprødt


 2015 La Galope Gros Manseng, Gascogne Doux, Frankrig


 

Kl. 21.30 serveres ved bordet


 

5 små juledesserter

Chokolade-æblekage med vaniljecreme 

Riscreme i mandelhorn

Hvid chokoladeis med kirsebærsorbet

Æble-mandeltrifli

Kirsebær i egen saft med chokoladeganache


 2015 Recioto di Valpolicella, Righetti, Veneto, Italien


 

 Menu kr. 475,-

Vinmenu kr. 345,-

 

 


 

  


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.